De gedeeltelijk door oude muren omsloten tuin heeft een oppervlak van ongeveer 3500 m2, en heeft diverse plekjes waar u heerlijk kunt genieten. De aanwezigheid van een aantal lange eeuwenoude heggen – ooit aangelegd om de schapen bijeen te houden – maakt de tuin zeer bijzonder. Een prachtige plek voor sport & spel (verstoppertje wordt zelfs voor ouderen een genot), maar ook een heerlijke plek om te luieren of te barbecueën.

Middels een aantal mooie bomen (o.a. een oude linde en een walnotenboom) kunt u in de schaduw genieten van de zon. En overal blijft u genieten van het uitzicht.

In de tuin ligt een groot zwembad van 6 bij 12 meter. Op het diepste punt is het 2.4 meter diep, maar het heeft ook een ruime strook van ongeveer 90 cm diep, met een ‘Romeinse entree’. Het zwembad heeft een overloop in de richting van het dal, waardoor het lijkt alsof u de wolken (of liever de blauwe lucht) inzwemt. Kortom, het is een genot voor jong en oud.

Rondom het zwembad is volop gelegenheid om van het heerlijke weer te genieten, zowel in de zon, als in de schaduw van een boom. Vanaf het terras voor het huis is het zwembad goed te zien, zonder dat het stoort. Divers tuinmeubilair, tennistafel en barbecue is aanwezig.

FOTOGALERIJ

Klik op de foto’s voor grotere afbeelding. Verdere afbeeldingen kunt u zien door te scrollen of (met een tablet) door op de foto te klikken.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial