bloem 1 P1020298 Lambertie 13 009web Lambertie 24 Lambertie 18

U kunt het vakantiehuis huren van zondag 16.00 uur tot en de daaropvolgende zondag 10.00 uur. Wij hebben gekozen voor zondag op zondag in verband met de veel grotere rust op zondag op de Franse snelwegen. Voor het hoofdseizoen verhuren wij in perioden van minimaal 2 weken. Huurprijzen vindt u onder beschikbaarheid.

Voor een definitieve reservering dient u een aanbetaling te storten van 30 % van de totale huursom. Bij annulering wordt de aanbetaling omgezet in annulerings- en boekingskosten. Reserveren kan via het contactformulier, telefonisch of per e-mail (leo.gouwerok@ziggo.nl), waarna u de aanbetaling van 30% van het bedrag van de totale huursom dient over te maken. Vermeld daarbij aub de desbetreffende huurdata.

Uw reservering is pas bevestigd na ontvangst van de aanbetaling. U krijgt hiervan bericht door middel van een reserveringsbevestiging.

Het resterende bedrag plus borgsom van 300 Euro dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de gewenste huurdata overgemaakt te worden. De borgsom wordt binnen één week na uw vertrek uit Lambertie teruggeboekt op uw rekening.

De huurder stelt zich verantwoordelijk voor inboedel en inventaris van ‘Vakantiehuis Lambertie’ en is daarmee aansprakelijk voor eventuele schade aan inboedel en opstallen tijdens bovengenoemde periode. De huurder dient zelf zijn persoonlijke aansprakelijkheids- en /of annuleringsverzekering te hebben geregeld.

Wilt u meer informatie over vakantiehuis “Lambertie” in Frankrijk kunt u contact opnemen met :

Leo Gouwerok of Corinne van der Nagel tel.: 0031 72 5320204 of 0031 64 0957840 of 0031 65 0240065

U kunt ook direct boeken/reserveren of een vraag stellen via het contactformulier, u krijg dan z.s.m. bericht terug.

 

Onze vakantiewoning vindt u ook op vakantiehuis-frankrijk.nl, de website voor vakantiehuizen in Frankrijk te huur en te koop.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial