kop web

Adres Vakantiehuis “Lambertie”:

Familie Gouwerok/van der Nagel
Lambertie (wordt ook wel als “Lembertie” geschreven)
24260 Le Bugue, Frankrijk

Met de auto vanuit Nederland

De afstand Amsterdam-Le Bugue is ongeveer 1100 km . Wij raden u aan op zondag te reizen, in verband met de grotere rust op zondag op de Franse snelwegen. Dit is ook voor ons de reden om de huurperiode van zondag op zondag vast te stellen.

Vanaf Parijs dient u Bordeaux aan te houden tot aan de snelweg naar Orleans. Dan gaat u richting Orleans, Vierzon en Limoges. U volgt de A20, E9 richting Limoges. U blijft deze weg volgen tot Brive (La Gaillarde ). U slaat af bij Brive en gaat de A89, E70 op richting Perigueux. Even voor Perigeux neemt u de afrit richting Le Bugue.

Vanaf Le Bugue is het nog 3 kilometer. De verdere routebeschrijving ontvangt u na betaling van de huursom.


 

Per vliegtuig

Transavia vliegt vanaf Rotterdam/Den Haag op Bergerac. Vandaar kunt u een auto huren (afstand Bergerac – Le Bugue is ongeveer 30 km). Het aantal vluchten is afhankelijk van het seizoen.

Er is een dagelijkse vlucht naar Bordeaux met KLM.  Daar kunt u een auto huren (afstand Bordeaux-Le Bugue is ongeveer 150 km).

Vanuit Brussel vliegt Ryanair rechtstreeks op Bergerac. Vandaar kunt u een auto huren of verder met trein of taxi gaan (afstand Bergerac – Le Bugue is ongeveer 30 km).


Per trein

Er is een Thalys/TGV verbinding van Amsterdam naar Bordeaux. Vanaf Bordeaux kunt u de stoptrein naar Bergerac-Le Bugue nemen. Het traject Amsterdam – Le Bugue duurt ongeveer 10 uur.

Vanaf het station van Le Bugue kunt u een taxi naar “Lambertie” nemen (uitleg “per auto” meenemen!).

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial